Saturday, August 11, 2012

KAD RAYA ~~ SO TOUCHING!!!

KAD RAYA ~~ bertahun² dah tak terima kad ucapan Hari Raya seperti ini, hari ni kite terima kad ni dari seseorang yang hanya dikenali di alam maya. Kiriman yang membuatkan hati ni tersentuh atas ingatan tulus ikhlas yang tak di duga ni.....benar² buat air mata ku menitis jua tanda kegembiraan atas kiriman kad raya ni utamanya yang warna hijau tu dari seseorang yang nun jauh di sana....di sana....TQ dear...♥

Mungkin biasa bagi orang lain bila menerima Kad ucapan sebegini....namun bagi kite iannya sesuatu yang istimewa....bukan pemberian yang diharapkan namun INGATAN itu yang amat bermakna bagi kite sekeluarga....yang tak boleh di nilai dengan apa jua..!

Tak lupa jua a spesel gift untuk Akid dari pengirim kad raya hijau tu....something yang buatkan Akid senyum hingga ke bulan, teruja dan riak wajah yang happy sangat dapat FM kartun kegemarannya Mickey Mouse....ader pulak namanya tertera di situ......so bayangkan sendiri kegembiraan di wajah Akid.....!

** Kad raya coklat tu kiriman dari seseorang atas urusan kerja....TQ **

No comments:

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...