Tuesday, May 17, 2011

CONTEST DETIK INDAH BERSAMA TERSAYANG

INI STICKY POST....SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK MEMBACA ENTRY TERKINI DARI UMMI, ABI & AKIDHAKIMI....!!!!

Sempena Wedding Anniversary kita ke-16 kita nak buat contest suka-suka dengan uols sume...so sume boleh join ok...contest yang tidak ada syarat...just bantu undi rakan2 untuk menang aje ye...senangkan...????
  1. Undi keluarga mana yang anda mahu ia menang berdasarkan no yang kita bubuh kat tepi gambar tu. UNDI DI RUANGAN KOMEN KAT BLOG YE.
  2. Pilih tag line keluarga yang anda rasa unik & bermakna. UNDI DI RUANGAN KOMEN YE.
HADIAH : Akan ada 2 hadiah untuk contest ini merupakan barangan TUPPERWARE bukan TIPUWARE ye....
  • Hadiah untuk picture keluarga mengikut kiraan undi rakan-rakan sahaja.
  • Hadiah untuk Tag line keluarga mengikut kiraan undi rakan- rakan + 1 undian dari owner blog ini.
SELAMAT MENGUNDI DAN BANTU LAH RAKAN-RAKAN ANDA YE....TQ
UNDIAN DIBUKA SEHINGGA :- 17/5/2011

Tag line Keluarga 1
5 warriors

Tag line Keluarga 2
Kecerian, kegembiraan adalah kunci sebuah kebahagiaan.

Tag line Keluarga 3
Keluargaku ibarat udara, sesaat tak ku hidu terasa sesak nafas begitulah pentingnya keluarga. Keluarga ku ibarat air, sehari tak ku minum terasa perit tekak.
keluarga ku ibarat bulan senantiasa menyinari hidupku tak kira siang dan malamku. Anak-anakku ibarat shin chan walaupun nakal & buas tetapi tetap ku menyayanginya.

Tag line Keluarga 4
Kepercayaan pelengkap sebuah ikatan.


Tag line Keluarga 5
Sayang selalu bahagia selamanya.

Tag line Keluarga 6
Keluargaku syurgaku, setulus kasih, seharum rindu

Tag line Keluarga 7
Kami berjalan, berlari jatuh dan bangun kembali bersama selamanya.

Tag line Keluarga 8
Suami adalah pelengkap hidupku, anak adalah pengikat sayang kami.

Tag line Keluarga 9
Cinta Zaliya

Tag line Keluarga 10
Keluarga ku tercinta, senyuman kalian adalah kegembiraanku.
Tangisan kalian adalah kedukaanku.
Kejayaan dan ketakwaan kalian adalah Syurga duniawiku.

Tag line Keluarga 11
Satu
Cinta, Satu Jiwa, Satu iktikad, bersemi selamanya..hingga ke Syurga.


Tag line Keluarga 12
Keluarga ceria di musim bunga


Tag line Keluarga 13
Bukan senang nak senang, jatuh bangun kami genggam tangan erat bersama... sampai SyurgaMu.

Tag line Keluarga 14
Kasih kami bersatu selamanya.


108 comments:

  1. menarik juga contest ni..rasa cam nak join le

    ReplyDelete
  2. Princess Nur : Yok lah join...if nak inbox kita pic & tag line ye...still boleh join..

    ReplyDelete
  3. nak VOTE !

    GAMBAR 8 !
    gambar 5 !
    GAMBAR 3 ! ! !

    JOm VOTE mamaRIFQY ..NO 8 !!

    Tagline NO 8 !

    ReplyDelete
  4. me vote for

    no 1 warrior famili
    no 5 si tinting famili
    no 9 ofcoz la...

    Tagline no 7..

    gud luck sume2... =)

    ReplyDelete
  5. me vote no5 & n06
    tag line no6 &no 1
    ekeee...

    ReplyDelete
  6. nak vote..1,5,6,7,8,9

    tagline 7

    ReplyDelete
  7. nk vote gk..
    gambr 3,8 dan 2..

    ReplyDelete
  8. nom 10
    nom 8
    nom 7

    saya vote yang ni ekekeke
    hrp2 dpt tupperware!!! yahooo

    ReplyDelete
  9. ala tkleh undi lebih dr 3 ke?kebanyakkn yg eja undi diaorg undi eja..mcm mana ni..pening la nk pilih

    ReplyDelete
  10. caner nih??? sume pon den suka...

    amekk ni laaa
    1,2,5

    yang lain jgn marah aaaa..marah Lily sbb tak kasik undi lebih..hehehhhehe

    ReplyDelete
  11. saya vote gambar no 5 dan 7
    tagline no 7

    ReplyDelete
  12. nak vote jugak....vote no 7..

    ReplyDelete
  13. nak vote jugak bule???
    hahaha
    vote for 5 & 1...!!!

    ReplyDelete
  14. nak vote...
    pic: no 7
    tagline: no 7
    ^_^

    ReplyDelete
  15. vote jgk....gmbr no7....Tag line Keluarga 7 jgk....

    ReplyDelete
  16. Ibu aisya...kalau nak join send pic & bagi tag line

    ReplyDelete
  17. saya nak vote untuk semua family..gud luck

    ReplyDelete
  18. vote gmbr family ke 7...
    tagline pown no 7
    gud luck!!!!

    ReplyDelete
  19. vote for gmbr family ke-7...>>>
    n tagline....semestinyer no7....
    gud luckkkkkkk......

    ReplyDelete
  20. Gambar 1, 3 & 6. Tag line 2, 5 & 7

    ReplyDelete
  21. i vote no 7..gudluck...

    ReplyDelete
  22. aku vote utk pija n family... no 2 pelisss

    ReplyDelete
  23. im voting for no 7... muacksss

    and tagline no 7 n 11.............

    ReplyDelete
  24. salam,

    saya vote gambar no.7 &
    tagline no.7 :)

    gudluck semua.hehe

    ReplyDelete
  25. sy vote family no 7 n tagline no 7

    ReplyDelete
  26. sy vote for family no 7!!!! tagline no.7

    ReplyDelete
  27. saya nak vote tagline nombor 5.. sayang selalu bahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  28. vote pic no7,tagline no 7..

    ReplyDelete
  29. vote pic no.7 and tagline no.7

    ReplyDelete
  30. me vote for no.1 n no.13
    tagline no.5 n no.11

    ReplyDelete
  31. vote no 1,2 n 3..gd luck sahabat!!!

    ReplyDelete
  32. vote no1,no5,no10 dan no13...
    semuga bjaya...leh join lg ke?

    ReplyDelete
  33. vote no 7
    tagline no 7

    ReplyDelete
  34. vote no 7
    tag line no 7

    ReplyDelete
  35. me nak vote sekali lg boleh ker

    me vote pic+tagline no 8 :)

    ReplyDelete
  36. gamba+tagline vote for no.10..good luck!

    ReplyDelete
  37. saye vote nombor 9 dan nombor 1
    hehehe

    ReplyDelete
  38. saya vote untuk no.13, no.8, no.7, no. 5 & no. 1

    ReplyDelete
  39. tagline no 7
    good luck zura

    ReplyDelete
  40. vote no 10..he..he..he

    ReplyDelete
  41. vote no 3 ye..hihihi

    ReplyDelete
  42. nak vote 1, 5 dan 13....

    tagline 13

    tq... :)

    ReplyDelete
  43. saya vote gambar no.7
    dan
    tagline no.7

    goodluck !! *_*

    ReplyDelete
  44. vote pic no. 12..kdah lerr

    ReplyDelete
  45. Vote untuk Tag line Keluarga 7
    Kami berjalan, berlari jatuh dan bangun kembali bersama selamanya.

    ReplyDelete
  46. VOTE NO. 10....

    ReplyDelete
  47. saya VOTE FAMILY NO 5 "Sayang selalu bahagia selamanya."

    ReplyDelete
  48. saya nak vote family 13..

    ReplyDelete
  49. vote no.10...adinda ku....

    ReplyDelete
  50. no.10 ye!utk kedua-dua kategori...

    ReplyDelete
  51. nak no.10-2 kategori

    ReplyDelete
  52. vote num 7....... tagline 7.... go go go habib

    ReplyDelete
  53. tagline 5 vote pic 5..chaiyok

    ReplyDelete
  54. nadia undi no picture

    3
    5
    8
    11
    13

    tagline andia undi no akak sara
    3 :D

    good luck semua yer

    ReplyDelete
  55. aik..apsal ramai ngat yang berstatus Anonymous ??

    ReplyDelete
  56. vote no:13
    tagline: no.13 juga :)

    ReplyDelete
  57. hye...
    sy nak vote pic 1,2,5,7,13

    tagline no. 1,7,13

    ReplyDelete
  58. x reti..tu pasal anonymous

    ReplyDelete
  59. Tag line Keluarga 10
    Keluarga ku tercinta, senyuman kalian adalah kegembiraanku.
    Tangisan kalian adalah kedukaanku.
    Kejayaan dan ketakwaan kalian adalah Syurga duniawiku.
    sy undi yg ni

    ReplyDelete
  60. wawa vote for mamalikha.

    bestlah contest ni nak join boleh

    ReplyDelete
  61. vote No 13. Lupa nak bgth KELUARGA 13.. hhehhehe saya dah follow blog umi abi & akidhakimi..

    ReplyDelete
  62. vote gmbr 11 n tagline no 11 jgk..

    ReplyDelete
  63. saya vote no 11..
    tagline no 11 jugak..

    ReplyDelete
  64. vote pic 5&7&8

    tagline keluarga 7

    =)

    ReplyDelete
  65. Vote gambaq no 7 dan jugak

    Tag line Keluarga 7
    Kami berjalan, berlari jatuh dan bangun kembali bersama selamanya.

    ReplyDelete
  66. vote utk no. 7....tag line best!!

    Kami berjalan, berlari jatuh dan bangun kembali bersama selamanya.

    ReplyDelete
  67. vote for num 7~tag line pon 7 jgak~

    ReplyDelete
  68. CK nak vote pic no-7
    Tag line no 7 juga.

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...