Thursday, May 26, 2011

SERVIS KERETA vs AKID

Semalam kita pergi servis kereta kat Honda servis centre....punya lah ramai orang nak servis kereta masing-masing, ingat pergi hari bekerja...orang tak ramai tapi...berderet menunggu turn. Hampir 4 jam jugak menunggu. Bercawan-cawan kita minum air teh tarik free kat situ dan berkali kali jugak keluar masuk toilet....!!!!!!


Jangan terkejut melihat aksi kat bawah ini ye....kalau anda semua terkejut....kita ni lagi le...macam nak pengsan....!!!! keluar semua peluh jantan, betina & pondan....lengkap...!!!!
*
*
*
*
*
*
*
Ini lah antara aksi Jejaka Idaman Malaya kita...melepas kan rindu dendam kesumat dalam jiwa raga nak main gelongsor...selalu benor mengajak kita ke taman depan rumah tu...bukan jauhnye pun...luar pagar jer......cuma Umminya yang malas....bukan malas melayan....malasssssss..nak menahan sabar bila Akid tak moo balik....dah mghrib pun belum tentu nak balik....!!!!!

Urut dada menahan sabar...bukan dada jer...segala mende dah di urut melihat aksi stunt Akid. itu belum lagi aksi tertonggeng, terbaring, telentang..... ada ke orang main gelongsor kaki turun dulu...Akid kepala kasi turun dulu.....aiyoooo...anak sapa lah ni kan...kan...????

Nasib baik lah....tak ada kanak-kanak lain kecuali AkidHakimi sorang ni...kalau tak mau diaorang pikir 3 hari 3 malam untuk join the group...!!!!!


macam mana sekali pun kelasakan Akid....aksi luar biasa yang di tunjukkan....akhirnya kita puas melihat senyuman kepuasan Akid.......sweet kan...?????

1 comment:

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...