Monday, May 23, 2011

ANTARA HUJAN DAN AIRMATA


Selebat hujan yang turun
Mencurah membasahi bumi
Tidak selebat hujan
Didalam jiwaku

Sehebat halilintar
Membelah langit yang kelabu
Tidak sepanas petir
Yang membakar hidupku


Sedalam mana penghayatan Erul tak kala menyanyikan lirik lagu di atas, sedalam mana makan dalam lirik lagu tersebut tak dapat nak menahan tak kala air mata kita berjurai menahan kepedihan serta sesengsaraan menahan sakit...pedih, pilu segalanya hanya kerana kehadirannya yang tidak diundang sama sekali......mencikkkk tau....!!!!! menciiiii......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Semuanya kerana ini.....huwaaaaa...!!!!

Picture ehsan pak Google...

Yang dapat kita lakukan sekarang hanya bubuh garam atau krim bonjela...memang rasa macam nak melompat tak pun paling teruk rasa macam nak kencing berlari tak kala tersentuh kat kawasan ulser tu....tapi nak buat macam mana....kalau tak....tak baik le cepat....abis hilang nafsu makan segala kita.....suhhhhh...pergi jauh-jauh cepat tau...tak tahannnnn....!!!!!

1 comment:

  1. adoi..pedihnya..kena minum air bebanyak tu..cepat sembuh yea

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...