Friday, July 8, 2011

DAPAT REPORT CARD JUGAK...!!!!!!!


Dapat report card jugak dari Mark Zuckerberg. prestasi tak cemerlang apatah lagi membanggakan.....seperti kawan kite yang sorang ni, siapa lagik kalau bukan SF dan ternyata terang-terang lagi bersuluh kite ni bukanlah pelajar cemerlang untuk cikgu Mark ehh....

Antara pelajaran yang tak cemerlang lagi terbilang bab² menge LIKE apa jua status kawan²...ermmmmm.... macam mana ekk nak LIKE kalau kawan yang ada asyik tag picture duit...tido atas duit...lambak duit....isshhh memang tak boleh nak LIKE sebab i really DONT'T LIKE le cenggitu....jangan marah ehh sape² yang selalu benor tag kite picture duit....!!!! pelajaran tu le buat i gagal tau....!!!!

Nota ciput : aiyaakkkss...ade haku kesah ...?

No comments:

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...