Monday, June 13, 2011

TEMPORARY CLOSED

PART 1

Agak akan sibuk beberapa hari ini memandangkan kerja-kerja pengubahsuaian rumah bermula hari ini....tak pasti bila selesai...ikut program dalam seminggu ni...harap segalanya berjalan dengan lancar dan siap mengikut tarikh yang di jadualkan....

Cadangan buat bilik menonton di salah satu buah bilik tingkat bawah....konon-konon mini studio le gitu....idea tuan tanah.....bior dia nak bergegar rumah le tu...!!!!

Bab temporary closed for my small kitchen....hanya ini jer yang boleh kita katakan....yeayyyyhaaaa.....suke....rehat masak....abis susut le poket tuan tanah...makan luor jerk.....i loikeee....!!!!!

Nota ciput : Blog akan kurang update lah ye...kot-kot ada sesape windu kita...bacalah entry2 yang lepas ye....kalau ada yang windu le....!!!!

4 comments:

 1. wah bestnye..tapi rindula nak nengok resepi kak lily

  ReplyDelete
 2. Ibu Darwisy...heehee..nak buat camno...den x leh masak. Dapur tutup...akak sukee....malas ekkk..!!!

  ReplyDelete
 3. hehehe...selamat mengubahsuai rumah ye
  mesti eksaited kan..tetambah nak raya ni..beshh

  ReplyDelete
 4. wahhh .. aksi pecah memecah sedang dijlnkn. Chef Lily boleh berehat sementara ye. Hihi.

  ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...