Sunday, April 24, 2011

BEKFES LEMPENG BAWANG

Entry tertunda, terlewat upload...bukan apa tak sempat pagi tadi nak upload, bz le kononnye...bz golek-golek kemalasan depan TV...ni lempeng bawang kita buat pagi tadi untuk bekfes. Kita cicah dengan kari daging Rusa semalam....memang lembut lempeng ni. Lepas makan apa lagi bertambah tergolek kemalasan lah kita. Jejaka idaman kita Akid pun 2 keping 1/2 licin masuk mulut...tuan tanah....??? jangan cerita, berkeping keping masuk mulut...!!!! sedap sangat lah tu ye gamaknya....

Macam biasa kita skodeng resepi ni di salah satu blog peberet kita, yang pasti di skodeng oleh kita setiap masa untuk cari idea ke dapur......alaaa kat sini


4 comments:

  1. cedappppp....tang cicahnya....x tahan....!!!

    ReplyDelete
  2. asyifa...heehee...gegar perut ye.

    ReplyDelete
  3. aww! sedap ni..lama tak buat breakfast macam nie.

    ReplyDelete

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...