Saturday, April 16, 2011

AKID MERAJUK

Jejaka idaman Malaya kita MERAJUK....!!!!!

Merajuk kerana mahukan sticker kuning kereta itu.....mulanya kita tak moo beli....

Sukar menafikan bahawa AKID memang sangat-sangat teruja gilosssss kalau tengok apa-apa benda berunsurkan kereta...tak kira lah apa pun...asal lambang kereta...memang keterujaannya luar biasa...!!!

Merajuk sampai akhirnya tertido dan lihatlah aksi seksi jejakan idaman malaya kita tido....jatuh saham weiiii.....dengan molut lopongnya tu.....waakaakaa...!!! Akhirnya....kita tak sampai hati...beli lah jugak.....!!!!

Kemain sengeh lagi bila kita dah beli sticker tu....

Percaya atau tidak....selain teruja dengan beteri jejaka idaman Malaya kita ni juga teruja dengan kereta serta kenal sangat dengan lambang ini.....malah setiap kali nampak kat jalan raya atau iklan berkaitan ini...pasti akan terkeluar dari molut munggilnya.....tu " itsubishi bishi...'' (Mitsubshi)


BOOM : Nasib baik tak suruh Abi tukar kereta Mitsubishi....kalau tak....naya....!!!!


No comments:

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi. Sekadar mengisi masa lapang serta berkongsi apa yang kita rasa. Oleh itu apa jua coretan mahupun pendapat yang kita coretkan diblog ini adalah dari pandangan kita sendiri. Pada sesiapa yang tidak setuju, tidak suka mahupun loya membaca coretan kita ini....tiada paksaan untuk mengikuti mahupun menyetujui pendapat kita ok...!!!!

Nak baca banyak lagi cerita ceriti...kena klik " OLDER POST '' okkk..!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...